31 Days of Geocaching – Dag 9

Vrijdagavond, het weekend is begonnen. Het weer is een beetje wisselvallig, het ene moment druppelt het een beetje en het andere moment is het nog best lekker weer. Toch maar er op gegokt dat het weer goed zou blijven en een geocache uitgezocht in weer een andere wijk. Deze keer gaan we naar de wijk Liendert voor de geocache “De Zweedse Viking“. Waarom deze geocache zo heet blijkt als we vlakbij de geocache zijn:

Geocache: De Zweedse Viking

Uiteindelijk bleek hij ook verstopt te zijn in het beeld. Dat hij daar blijft liggen is best bijzonder, aangezien er een complete flat op uitkijkt. En de mensen die daar wonen zagen er niet al te vriendelijk uit… Maar goed, wij hebben hem dus wel kunnen vinden en hebben daarna nog een wandeling door de wijk gemaakt. Een wijk waarvan we blij zijn dat we er niet zijn gaan wonen 😛

Dag 9 is dus ook afgestreept, nog ‘maar’ 22 te gaan 😉 :

31 Days of Geocaching: Dag 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *