31 Days of Geocaching – Dag 1

Eén van mijn hobbies is geocaching. Wat dat precies is, wordt in dit filmpje in het kort uitgelegd:

Deze maand hebben ze op geocacing.com een speciale actie: 31 days of geocaching. Het idee is dat je elke dag van de maand augustus minimaal één geocache vind en logt. Geen idee of mij dat gaat lukken, maar ik wil op zijn minst een poging wagen. Gelukkig woon ik nog niet zo heel lang in Amersfoort, dus er liggen nog wel wat geocaches die ik nog niet heb gevonden.

Dus vanavond meteen maar op pad gegaan.  De eerste geocache die ik in deze reeks van 31 dagen heb gedaan is De Trein-Roos. Een makkelijk (traditional) om mee te beginnen. Van tevoren had ik met behulp van Google Maps al even gekeken waar hij ongeveer zou moeten liggen. Op de plek van de geocache aangekomen was het vervolgens niet zo heel moeilijk meer en kon ik al snel mijn naam in het logboekje schrijven:

Geocache De Trein-Roos

En daarmee kan ik dus de eerste dag op de kalender afstrepen:

31 Days of Geocaching: Dag 1

Nu is het afwachten of ik het de volgende 30 dagen ook vol houdt 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *