Slaapstrandhuisje Zeeland

Al heel lang had Delien de wens om eens in een strandhuisje te overnachten. Helaas zijn de prijzen die ze voor de verhuur van zo’n huisje vragen flink hoog, 400 tot 500 euro voor een weekendje is geen uitzondering. Toch wilde ik om te vieren dat we twee jaar samen zijn Delien verrassen met een weekendje weg. Na lang zoeken heb ik dan toch een enigszins betaalbaar strandhuisje weten te vinden: http://www.slaapstrandhuisje.nl

Het laatste weekend van september was het zover we gingen naar Zeeland, naar Vlissingen. Dat was natuurlijk wel een risico om zo laat in het seizoen een huisje te boeken, de kans op slecht weer is dan een stuk groter. Maar ach, als het slecht weer zou zijn dan konden we altijd nog gezellig spelletjes gaan spelen in ons strandhuisje.

IMG_0765

Het weer zat echter enorm mee, we hebben het hele weekend stralend weer gehad. Daarom hebben we veel over het strand kunnen wandelen en op het “terras” van ons huisje kunnen zitten. We hebben ook Middelburg en Vlissingen bezocht, maar die plaatsen vielen een beetje tegen. Het mooiste van (dat stuk van) Zeeland is blijkbaar toch het strand 😛 Tijdens onze strand- en duinwandelingen hebben we overigens ook nog een traditional geocache gedaan: “Een huisje op het duin“. Al met al hebben we heerlijk genoten van een lang weekendje weg.

Op de terugweg hebben we nog een tussenstop gemaakt in Veere. Of zoals opa Henry Buijs uit de serie Oppassen vroeger altijd zei over het stadje waar hij burgemeester van was geweest: “het mooie plaatsje Veere”.

En inderdaad had hij daar gelijk in. Veere bewijst dat mijn eerdere uitspraak, dat alleen het strand mooi is, niet klopt. In Veere hebben we de multicache “Rondje Veere“, die zoals de naam al doet vermoeden een mooie rondleiding door en om Veere is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *