31 Days of Geocaching – Dag 31

We hebben het gehaald! 😀 31 dagen op een rij elke dag minimaal één geocache gevonden. In het begin had ik het echt niet verwacht dat we het zouden halen, hoewel het namelijk best leuk is wordt het op een gegeven moment toch wel een beetje een verplichting. Elke dag weer er op uit te moeten om een geocache te gaan zoeken. Vooral op werkdagen is dat nog best een opgave. Dus hoewel ik er echt wel plezier aan heb beleefd ben ik tegelijk ook wel een beetje blij dat ik komende week ’s avonds gewoon op de bank neer kan ploffen 😛

Zoals ik gisteren al vertelde had ik voor vandaag ook al een geocache uitgezocht om te gaan doen, namelijk een multi geocache in het centrum van Amersfoort, met behoorlijk veel favorite points (110 stuks): “Stadscache Amersfoort“. Wat mooier dan om onze verken-Amersfoort-geocache-maand daarmee af te sluiten.

Toch liep dat vandaag een beetje anders. Vanochtend waren we namelijk best wel moe en zijn we dus wat langer in bed blijven liggen, vervolgens moesten we nog boodschappen doen en hebben we ook nog eens besloten dat we vanavond naar de film wilden gaan. Mijn zwager Yde had ons namelijk een tijdje geleden al aangeraden dat we de film “Despicable Me 2” toch echt in de bioscoop moest gaan kijken. Dat kwam er maar steeds niet van en nu bleek hij niet zo heel vaak meer te draaien. Sterker nog, in Amersfoort draait (de engelse versie) nog maar 2 keer in de week. Dus vanavond gaan we naar Utrecht om hem daar te bekijken.

Dat heeft echter wel tot gevolg dat we vanmiddag op tijd moeten eten. We moeten namelijk om 18:45 uur al in Utrecht zijn. Dus doordat we hebben uitgeslapen, nog boodschappen moesten doen én vanmiddag op tijd moeten eten, hadden we niet zo heel veel tijd (en energie) om nog helemaal naar het centrum te gaan om daar een geocache te gaan doen waar we toch al gauw meer dan een uur mee bezig zouden zijn. Daarom ben ik toch maar op zoek gegaan naar een andere (kortere) geocache om vandaag te doen.

En zo ben ik op geocaching.com op zoek gegaan naar alle geocaches binnen een straal van 1 mile (zij rekenen niet in kilometers). En die heb ik vervolgens gesorteerd op meeste favorite points. Zodoende kwam ik uit bij de multi geocache “Call Me LotsO“, 27 favorite points in totaal. In de beschrijving stond dat dit een erg korte multi was en dat klopte ook wel 🙂 Op het eerste waypoint troffen wij de reden van de favorite points:

Geocache: Call met LotsO

Een hele oude telefoon 😀 Voor de mensen die deze geocache misschien ooit nog eens willen gaan doen, zal ik niet verklappen wat je daarna moet doen om het eindcoördinaat te vinden, maar het is in ieder geval leuk gedaan!

Alsnog een leuke afsluiter van de maand geocachen dus. En die stadscache gaan we zeker nog wel een keertje doen. Alleen dan niet omdat we een vinkje op de kalender willen kunnen zetten:

31 Days of Geocaching: Dag 31

En dat geocaching nog steeds een leuke hobby is, blijkt wel uit het feit dat we waarschijnlijk morgen toch weer gaan geocachen. Dan samen met mijn zus, zwager en nichtje 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *