31 Days of Geocaching – Dag 28

Vandaag wilden we weer een ander stuk van Amersfoort gaan verkennen, dus ben ik op zoek gegaan naar een leuke geocache in een deel van Amersfoort waar we nog niet (vaak) zijn geweest. Er waren een paar geocaches die tot de mogelijkheden behoorden, waarop ik de keuze heb laten vallen op de geocache met de meeste favorite points: “Heel Tevreden“.

Als ik deze maand op zoek was naar een geocache om te gaan doen, keek ik vaak naar de foto’s die andere geocachers in hun logs hadden geplaatst. Zo ook vandaag, maar helaas zaten daar nu ook spoiler-foto’s bij (foto’s die wat verraden over de manier van verstoppen). Als gevolg daarvan hoefde ik ter plekke ook echt geen moeite te doen om de geocache te vinden. En wat betreft de favorite points: zo leuk vind ik deze geocache niet, ik heb leukere gezien. De favorite points zullen misschien zijn toegekend vanwege de manier van verstoppen, maar ook wat dat betreft heb ik veel leukere verstopmethodes gezien.

Geocache: Heel Tevreden

De geocache deed zijn naam dus niet eer aan, want ik was niet “heel tevreden”. Na het loggen van de cache hebben we nog een wandeling door de omgeving gemaakt, om zo te ontdekken waar alle afhaalrestaurants van Amersfoort in één straat lijken te zitten. Verder zaten er ook een hoop makelaars in de buurt, dus hebben we ook meteen wat huizenprijzen bekeken 😛

En daarmee sluiten we de 28e dag ook weer af, nog maar 3 te gaan:

31 Days of Geocaching: Dag 28

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *