31 Days of Geocaching – Dag 27

Vanavond had Delien afgesproken met haar groepje van toneel. Dat betekende dus dat ik alleen thuis zou zijn en daarom ook alleen moest gaan geocachen. Omdat ik ook nog even langs de Karwei wilde had ik besloten om een cache dicht bij huis te doen. Eerder deze maand waren we al een keer langs deze geocache gelopen en hebben we ook wel even gekeken of we hem konden vinden, maar toen was het te donker om hem te vinden. Dus vandaag een nieuwe poging om “Rijksweg 1” te vinden.

Deze keer was ik wat vroeger op de locatie en dus was het nog volop licht. Dat hielp, want hoewel ik nu wel voorzichtig moest doen, omdat er veel muggles langs kwamen fietsen, vond ik de geocache redelijk snel.

Geocache: Rijksweg 1

De Karwei was slechts een paar honderd meter van de geocache vandaan, daar kon ik dus ook snel even langs. Daarna gauw weer naar huis en (heel slecht) eten laten bezorgen. Dag 27 was dus snel afgevinkt:

31 Days of Geocaching: Dag 27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *