31 Days of Geocaching – Dag 26

Vandaag moest ik naar een klant, wel in Hilversum, daarom had ik mijn vouwfiets meegenomen zodat ik er op de fiets heen kon. Ik had ook al gezien dat ik dan langs een geocache kwam die voor het stadhuis van Hilversum ligt. Uit de beschrijving en de logs begreep ik al dat de geocache bij een elektriciteitshuisje verstopt zou liggen. Na werktijd dacht ik daar even te stoppen en te kijken of ik hem kon vinden, echter toen ik aan kwam fietsen bij het elektriciteitshuisje parkeerde er net een busje van Liander. Geen goed moment dus om ongezien een geocache te loggen.

Er zat dus niks anders op dan om ’s avonds in Amersfoort maar weer op pad te gaan. Ik had nog een opgeloste mystery geocache klaarliggen om een keer te doen. Deel 2 van een geocache die we een paar dagen eerder al hadden gedaan: “Vreemde Figuren II“. Waar we de vorige keer een hele tijd aan het zoeken waren geweest, was het nu een heel stuk simpeler. De hint was nu dan ook veel duidelijker: “Vogelhuisje – daarna paaltje”. Een erg mooi gemaakte cache, waarbij je eerst een vogelhuisje moest zoeken om de daadwerkelijke geocache te kunnen openen.

Vogelhuisje... Geocache: Vreemde Figuren II

 

De zorg en aandacht die is besteed aan deze geocache vond ik wel een favorite point waard, die heb ik hem dan ook gegeven 🙂

En zo komt het einde van augustus steeds dichterbij:

31 Days of Geocaching: Dag 26

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *