31 Days of Geocaching – Dag 25

De laatste week is ingegaan, nog een weekje volhouden en dan is de challenge 31 Days of Geocaching afgelopen. Vandaag gingen we naar Utrecht Lunetten voor de verjaardag en housewarming van Els. Daarom maar eens gekeken of er bij haar in de buurt nog een geocache lag die we zouden kunnen loggen. Dat bleek het geval te zijn: “Salamanderpoel“.

Eerst gezellig bij Els thuis gezeten om vervolgens voordat we weer naar huis gingen de geocache te gaan zoeken. Bas en Jordi liepen met ons mee en hielpen met zoeken. Bij de salamanderpoel aangekomen (een poel waar salamanders en andere dieren gespot kunnen worden) was het niet zo moeilijk om de geocache te vinden, Bas dook snel onder het informatiebord:

Geocache: Salamanderpoel

Vervolgens hebben we een andere route terug naar het huis van Els genomen. Ik was nog best verbaasd over de hoeveelheid groen in Lunetten:

Groen in Lunetten

Eenmaal terug bij het huis van Els gingen Bas en Jordi weer naar binnen en wij gingen weer richting Amersfoort. Weer een dag afgevinkt op de kalender:

31 Days of Geocaching: Dag 25

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *