31 Days of Geocaching – Dag 23

Je zou toch zeggen dat je na 22 dagen op een rij geocachen een bepaalde routine hebt gekweekt. Deze keer bleek dat hier niks van waar is… Thuis had ik een geocache uitgezocht aan de andere kant van Amersfoort: “de eekhoorn“. Delien had een vrije dag en had al gekookt toen ik thuis kwam, dus we konden op tijd op pad.

Aan de andere kant van Amersfoort aangekomen stapten we uit de auto en wilden we op pad gaan naar de geocache. Maar toen bedacht ik mij dat ik iets cruciaals was vergeten: de GPS 😛 Nou was dit een traditional geocache, daarom maar een poging gewaagd om hem te zoeken met behulp van mijn telefoon. Het was even zoeken, maar mijn telefoon bleek nauwkeurig genoeg om de cache te kunnen vinden 🙂

31 Days of Geocaching: Dag 23

Na het loggen hebben we daar in de buurt nog wat rondgereden om dat deel van Amersfoort te verkennen. Daarna hadden we nog even tijd (en was het weer nog lekker genoeg) voor een ijsje, dus zijn we langs de McDonalds gereden voor een McFlurry:

McFlurry

Een heerlijke beloning voor het bereiken van het 23e vinkje op de kalender:

31 Days of Geocaching: Dag 23

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *