31 Days of Geocaching – Dag 22

Voor de tweede dag op een rij moest ik ’s ochtends geocachen. Deze keer niet omdat ik ’s avonds een etentje had, maar veel leuker: omdat ik ’s avonds mijn nieuwe nichtje Lieke ging ontmoeten! 😀 Ik ging dus op kraamvisite bij mijn zus die afgelopen dinsdag is bevallen van een gezonde dochter. Eigenlijk had ik al wel eerder langs willen gaan, dus ik had al zitten denken: moet ik het etentje afzeggen? Zal ik een ochtend vrij nemen? Maar uiteindelijk had ik besloten dat het voor de kersverse ouders ook wel fijn was als niet iedereen tegelijk kwam.

Lieke

 

Er moest deze dag echter ook weer een geocache worden gelogd. Gelukkig lag er in Hilversum nog een andere geocache niet al te ver van mijn werk vandaan: “Hillywood – Center“. Een geocache vlak bij een kerk, gelukkig zijn er ‘op donderdagochtend om half negen geen kerkgangers 😛 Aanvankelijk leek het er nog wel even op dat het lastig ging worden om deze ongezien te loggen. Maar toen ik de geocache had gespot bleek dat ik volledig uit het zicht van eventuele muggles stond. Dus snel mijn naam in het logboekje genoteerd en daarna naar mijn werk gegaan.

Geocache: Hillywood - Center

 

En zo was deze 22e dag dus ook afgevinkt en konden we ’s avonds ongestoord bij Lieke (en Sylvia en Erik) langsgaan.

31 Days of Geocaching: Dag 22

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *