31 Days of Geocaching – Dag 21

Dag 21 alweer van de 31 dagen, vooraf had ik totaal niet verwacht dat ik het zo lang zou volhouden, maar nu wil het eind natuurlijk ook halen. Vandaag leek daarvoor een obstakel te worden, omdat mijn baas heeft besloten dat we vanavond een personeelsetentje hebben… Normaal ga ik juist ’s avonds geocachen.

Er zat dus niks anders op dan om vanochtend vóór het werk nog een geocache te gaan loggen. Dus heb ik even gekeken of er in Hilversum iets in de buurt lag. Er waren twee geocaches die daarvoor in aanmerking kwamen, dus eerst maar eens degene proberen die het dichtst bij het station ligt en als die niet lukt kan ik altijd die andere nog proberen 😛

Op het station Hilversum ging ik daarom vandaag niet via de voorkant het station uit, maar via de achterkant. Na een ruime 200 meter kwam ik daar aan bij het nulpunt van de traditional geocache “Trainspotting“. Het was daar echter wel druk met “muggles” (zo worden in de geocaching-wereld voorbijgangers, mensen die niet mogen weten wat je daar doet, genoemd), dus eerst maar eens mijn veters strikken (een veel beproefde techniek om onopvallend te kijken of je de geocache ergens ziet). Dat hielp echter niet, dus toch maar voorzichtig verder zoeken. Gelukkig zag ik hem toen al vrij snel en kon ik ook deze loggen 🙂

Geocache: Trainspotting

En zo kan ik vanavond dus rustig van het etentje genieten, wetende dat vandaag al weer is afgevinkt op de kalender:

31 Days of Geocaching: Dag 21

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *