31 Days of Geocaching – Dag 20

Delien was vandaag pas laat thuis en bovendien werd ik tijdens het eten koken gebeld waardoor het eten ook nog niet klaar was toen ze thuis kwam. Met als gevolg dat we pas laat konden eten en nog later tijd hadden om te geocachen…

Tijd dus weer voor een geocache die snel op te pikken is. Gelukkig had ik nog een mystery geocache liggen die ik al had opgelost en die minder dan een kilometer van ons huis lag: “Vreemde figuren I“. De hint die er bij zat was echter niet heel duidelijk, dus op het nulpunt aangekomen waren we nog wel even aan het zoeken.

Geocache: Vreemde figuren I

Gelukkig vonden we hem voordat het te donker werd, zou toch jammer zijn als we op dag 20 stranden en de maand niet vol kunnen maken šŸ˜› Onderweg naar huis hebben we nog een boeketje bloemen bij elkaar geplukt. Dat mag bij ons in de wijk namelijk. Daar hebben ze op braak liggende stukken grond allerlei veldbloemen ingezaaid, die nu volop in bloei staan. En plukken mag! šŸ™‚

Plukken mag!

Bij thuiskomst bedacht ik me trouwens pas waarop de hint bij de geocache sloeg šŸ˜›

31 Days of Geocaching: Dag 20

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *