31 Days of Geocaching – Dag 19

Vanavond hebben we maar weer eens een wandeling gemaakt door onze eigen wijk. In en om Amersfoort ligt een serie mystery geocaches die als bijnaam “de nietjes” hebben. Eén daarvan is de geocache “Niet RD (… of toch wel)“. RD staat voor RijksDriehoekscoördinaten, omdat ik daar in het verleden voor mijn werk allerlei berekeningen mee heb moeten uitvoeren was deze puzzel voor mij niet heel ingewikkeld.

Een goed coördinaat had ik dus zo gevonden en na een wandeling door de wijk kwamen we bij het nulpunt. Ook het vinden van de geocache bleek niet zo’n heel groot probleem en zo konden we onze naam in het logboekje bijschrijven en alweer het 19de vinkje op een rij zetten:

Geocache: Niet RD (... of toch wel)

31 Days of Geocaching: Dag 19

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *