31 Days of Geocaching – Dag 17

Vandaag vond er bij mij thuis een spelletjesmeet plaats met mensen van FOK!, gezellig de hele middag spelletjes spelen. In totaal waren we met 13 man (en vrouw), dus er werden meerdere spelletjes tegelijk gespeeld. Zelf begon ik met Shadows over Camelot, een spel waarbij je met z’n allen tegen het spel speelt. Hoewel het nog lastig werd, hebben we het spel uiteindelijk nipt weten te verslaan.

Shadows over Camelot

Daarna hebben we nog meerdere andere spellen gespeeld, zoals Lemming Maffia, Fluxx en Keezbord. Voor het eten had ik van tevoren Chinees besteld, maar hoeveel moet je nou bestellen voor zo’n groep? 😛 Oké, er was één iemand die zich ’s ochtends had afgemeld wegens ziekte, maar zelfs dan was er nog veel te veel eten. Nou ja, beter te veel dan te weinig 😉

In de rij voor het eten

Na het eten was het dan toch echt tijd voor een ander spelletje: geocachen. Ik had eerder al een aantal keren ter plaatse gekeken of ik kon bedenken waar de mystery geocache “a Bridge too far…” verstopt zou zijn. Daar kwam ik echter niet uit, dus heb ik toch de cache-owner maar even gemaild voor een hint. Met die hint was het me meteen duidelijk hoe ik wel zou moeten denken. Dus toen we daar met 4 personen naar toe zijn gelopen, was het ook niet meer zo moeilijk om de cache te kunnen loggen en daarmee ook op International Geocaching Day een vinkje op de kalender te kunnen zetten:

31 Days of Geocaching: Dag 17

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *