31 Days of Geocaching – Dag 16

Vandaag hadden Delien en ik allebei een vrije dag. Ik moest ’s ochtends nog eerst even naar de huisarts, maar daarna hadden we alle tijd. Het was ook nog eens mooi weer, dus een goede reden om de buitenlucht eens op te zoeken. Op www.geocaching.com had ik een leuke wandelroute van 9 kilometer in de buurt van Amersfoort gevonden. Langs deze route lagen 12 geocaches, officieel allemaal traditionals, maar alles bij elkaar vormen ze eigenlijk één grote multicache.

En zo gingen we vandaag dus het Snorrenhoefpad lopen. Een erg gevarieerde route door dorpjes, langs weilanden, maisvelden, door bos en langs sloten. Ook zagen we veel verschillende dieren (zoals wel vaker op het platteland). Maar het leukst waren nog wel de kippen van een biologische kippenhouderij. Een aantal daarvan was namelijk onder het hek door gekropen en liepen ons dus letterlijk voor de voeten. Die kippen, maar ook de kippen die nog wel aan de andere kant van het hek liepen, leken ons wel te willen helpen met het geocachen. Er lag namelijk een geocache direct naast hun wei (of hoe noem je dat? uitloopgebied?).

De geocaches waren allemaal erg goed verzorgd en niet moeilijk te vinden. Zelfs over het uit de koker krijgen van het logboekje had de cache-owner goed nagedacht. Toch was er één geocache die voor ons niet te openen bleek te zijn, dus hopelijk accepteert de CO een foto als log 😛 Hoe dan ook heb ik deze serie een favorite point gegeven 🙂

In ieder geval een leuke invulling van onze vrije vrijdagmiddag. En deze keer dus eigenlijk niet één vinkje, maar 12 vinkjes op één dag 😛

31 Days of Geocaching: Dag 16

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *