31 Days of Geocaching – Dag 15

Delien was pas laat thuis uit haar werk. Ze had al van tevoren gebeld met het voorstel om patat te halen. Dus toen ze thuis kwam zijn we naar het winkelcentrum gewandeld om daar bij Verhage Fastfood te eten. Ik had alvast gekeken of er nog een geocache in de buurt lag en dat was het geval. Dus nadat we ons eten op hadden zijn we verder gelopen naar De Laak (een deelgebied van de wijk Vathorst (wij wonen zelf in De Bron)).

We gingen op zoek naar de geocache “House of Hearts“, uit de beschrijving en de logjes van vorige vinders had ik al een redelijk goed beeld van waar we zouden moeten zoeken en wist ik dat we weer op zoek moesten naar een nano. Al vrij snel nadat we de straat in kwamen gelopen zag ik precies waar we moesten zijn, de titel “House of Hearts” was een duidelijke hint:

Geocache: House of Hearts

 

Vervolgens was het ook niet erg lang zoeken en ook deze keer was het Delien die hem als eerste vond.  Het was weer even priegelen om onze namen op het papiertje te schrijven en hem weer in zijn omhulsel te krijgen, maar daarna konden we weer op weg naar huis. Nog een klein stukje door de Laak: er staan op zich best mooie huizen, maar het staat allemaal wel heel erg dicht op elkaar met erg weinig tuin. Als je dan toch in zo’n “grachtenpand” wil wonen, ga dan in Amsterdam wonen….

Vathorst - De Laak

 

En zo zijn we al weer bijna halverwege de maand:

31 Days of Geocaching: Dag 15

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *