31 Days of Geocaching – Dag 14

Voor vandaag stond een wandeling op het programma naar de andere kant van de wijk Vathorst. Helaas moesten we halverwege omkeren vanwege wat persoonlijk ongemak. Maar nadat we even thuis waren geweest konden we weer op pad. Deze keer met de auto omdat het anders te donker zou worden voordat we bij de geocache aankwamen.

Net als gisteren weer een mystery geocache van dezelfde maker: “Jeka’s hersenkraker“. De puzzel was niet zo moeilijk, je moest woorden herkennen uit plaatjes zoals deze:

 en 

Dat had ik dus al eerder gedaan. Op de gevonden coördinaten was het heel even zoeken en was het een trotse Delien die ondanks dat het alweer flink begon te schemeren als eerste de geocache tevoorschijn wist te halen:

Geocache: Jeka's hersenkraker

 

En zo hebben we al weer twee weken op een rij elke dag een geocache gevonden. Zouden we de kalender dan toch echt vol gaan maken?

31 Days of Geocaching: Dag 14

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *