31 Days of Geocaching – Dag 13

Bijna had ik dag 13 niet af kunnen strepen op de kalender… 😯

Na het eten gingen we namelijk even naar onze buren toe. Zover Delien had begrepen zouden ze namelijk een dag later op vakantie gaan en wij hadden aangeboden om op het huis te passen, de planten water te geven en het konijn te verzorgen. Nadat er werd opengedaan bleek dat we een week te vroeg waren, ze gingen pas woensdag 21 augustus op vakantie… 😛 We werden echter hartelijk ontvangen en er werd gevraagd of we zin hadden om even binnen te komen voor een kopje thee. Dat wilden we wel, maar dat ‘even’ werd wel wat langer, omdat het gezellig was en we zo eigenlijk pas voor het eerst echt goed kennis maakten.

Maar goed, toen was het dus al bijna 22:00 uur voordat we buiten stonden. En we hadden nog geen geocache gevonden. Even getwijfeld, maar toen toch maar besloten dat het wel jammer zou zijn om een dag te missen. Gelukkig had ik nog een mystery geocache (“Jeka’s Japanse puzzel“) die in de buurt lag al een keer opgelost. Dus snel binnen even de GPS gepakt, de coördinaten opgezocht en een pen gepakt, om vervolgens te voet er toch nog maar even op uit te gaan. Het werd al wel flink donker, zouden we hem nog wel kunnen vinden?

Donker onderweg naar de geocache

Maar gelukkig was de hint bij de geocache vrij duidelijk, dus toen we in het donker op de parkeerplaats stonden was het even in het donker tasten… En ja hoor! Daar voelde ik de nano al 😀 Snel onze naam op het logpapiertje geschreven en vervolgens weer gauw naar huis:

Geocache: Jeka's Japanse puzzel

Thuisgekomen konden we met een gerust gevoel naar bed, ook dag 13 is weer afgestreept:

31 Days of Geocaching: Dag 13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *