31 Days of Geocaching – Dag 11

Vandaag gingen we naar Eindhoven voor de verjaardagen en housewarming van Alisia en Paul. Van tevoren had ik een geocache in Eindhoven opgezocht die veel favorite points had en dus bijzonder zou moeten: “De 10 grootste Franse steden: 6 Nantes“. Daarom eerst de navigatie ingesteld naar deze geocache en dan zouden we daarna doorreizen naar Alisia en Paul. Helaas bleek deze geocache toch nog wel aardig goed verstopt en bovendien was hij bij een druk kruispunt waar ook veel fietsers voorbij kwamen. We konden dus ook niet te opzichtig gaan zoeken. Na enige tijd zoeken moesten we dan ook tot de conclusie komen dat we hem niet konden vinden en een DNF (Did Not Find) zouden moeten noteren.

Vervolgens zijn we doorgereden naar het Grasperk waar Alisia en Paul wonen. Hier was het erg gezellig en heb ik weer bij kunnen praten met een paar oud-Stretchers die ik al een tijd niet meer had gesproken. Ook de BBQ die Alisia en Paul hadden geregeld was erg geslaagd (maar dat is hij bij hun eigenlijk altijd).

Bij thuiskomst in Amersfoort moesten we dus nog wel even op pad, want anders zouden we dag 11 niet af kunnen strepen. In Hooglanderveen lag nog een traditional “met stip op de kaart … Hooglanderveen“, het was ook nog redelijk goed weer, dus zijn we die kant op gewandeld. Omdat het inmiddels toch begon te schemeren en we op zoek moesten naar een nano (een magnetische cache ter grootte van het topje van een pink) was hij nog niet zo snel gevonden. Maar uiteindelijk is dit toch gelukt:

Geocache: met stip op de kaart . . . hooglanderveen

Ondanks de tegenslag in Eindhoven kan dag 11 dus alsnog worden afgevinkt:

31 Days of Geocaching: Dag 11

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *