31 Days of Geocaching – Dag 8

Gisteravond was het mooi weer, dus konden we weer een cache doen in een andere wijk van Amersfoort en meteen die wijk verkennen. Na al twee verschillende delen van Nieuwland te hebben gezien, besloten we nu maar eens naar Kattenbroek te gaan. Na wat verschillende cachebeschrijvingen te hebben gelezen viel de keuze op “hoge bomen aan de horizon“.

De hoge boom in kwestie waar de geocache bij verstopt lag was inmiddels zo ver afgezaagd dat hij verborgen leek te zijn in de struiken. Desondanks was de geocache snel gevonden en konden we voor de achtste dag op een rij onze naam noteren in een logboekje:

Geocache: hoge bomen aan de horizon

En daarmee is de achtste souvenir binnen:

31 Days of Geocaching: Dag 8

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *