31 Days of Geocaching – Dag 7

De eerste week van 31 Days of Geocaching is succesvol afgesloten! 😀 Even werd het nog lastig, want toen ik vanuit mijn werk in de trein zat werd ik gebeld door Delien. Zij had vanmiddag twee collega’s op bezoek en ze wilden nu uit eten gaan of ik mee wilde. Dat wilde ik wel, maar vervolgens leek de NS nog even roet in het eten te gaan gooien.

Mijn trein strandde namelijk op station Amersfoort Schothorst, hij viel uit en wilde niet meer starten. Toen ik wilde uitstappen en Delien wilde vragen mij dan maar op te halen, bleek dat de deuren ook niet open wilden. We zaten dus opgesloten. Na enige tijd konden ze gelukkig wel open en konden we toch uit eten. Ondanks de recente slechte ervaring bij Hey!Pannenkoek was toch besloten om daar heen te gaan. Gelukkig beviel het deze keer wel weer 🙂

Maar zo was dus al wel een flink deel van de avond voorbij. En het regende ook nog eens een beetje, dus hadden we niet zo heel veel zin om weer ergens door een onbekende wijk te gaan wandelen. Gelukkig had ik eerder deze week al de mystery geocache ‘Het is “Geregeld” / It’s under “Control”‘ opgelost. Die lag op slechts 1,2 kilometer van ons huis, dus tijdens een droog momentje zijn we daar even heen gelopen, om hem heel snel te kunnen loggen. Het oplossen van de puzzel was veel meer werk dan het vinden van de daadwerkelijke geocache 😛 Overigens was dit ook meteen mijn 200e gevonden geocache 😀

Geocache: Het is "Geregeld" / It's under "Control"

En zo is de eerste week dus afgestreept op de kalender:

31 Days of Geocaching: Dag 7

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *