31 Days of Geocaching – Dag 6

Onderweg naar de geocache voor de zesde dag van 31 Days of Geocaching begreep ik de jongen uit de Nuon-reclame “Sorry zon” heel erg goed. We reden namelijk naar de wijk Nieuwland (de wijk uit de reclame) met een laagstaande zon recht van voren. Laten we het er op houden dat het goed was dat Delien niet net als de instructeur uit de reclame een rempedaal had 😉

Voor vandaag hadden we de geocache “Bellefleur” uitgezocht. Waarom? Omdat er in deze geocache een trackable zou zitten van het type “Traveling Turtle”, zo’n zelfde trackable hebben wij zelf vorig jaar in Italië achtergelaten. Op de plek van de geocache aangekomen, moesten we toch nog even wachten met het loggen. Er stond namelijk iemand voor het raam van één van de woningen in het straatje.

Daarom hebben we eerst maar even een wandeling door de wijk gemaakt. Na onze wandeling van gisteren hadden we namelijk bedacht dat 31 Days of Geocaching ook een mooie aanleiding is om meer van Amersfoort te zien. Iedere dag proberen we nu een ander stukje van Amersfoort te verkenen.

Na de wandeling konden we de geocache wel ongezien loggen. Eerst zochten we nog op de verkeerde plek, maar toen we dat eenmaal doorhadden was hij snel gevonden. Helaas bleek de trackable niet meer aanwezig 🙁 En dan zul je het altijd zien dat we daarna ineens zien dat er op de lamp aan het huis een geocaching-sticker zat. We hadden dus kunnen weten waar we moesten zijn 😛 Maar zelfs zonder die hint is het ons gelukt om dag 6 af te kunnen vinken op de kalender:

31 Days of Geocaching: Dag 6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *