31 Days of Geocaching – Dag 5

Vandaag was het weer een gewone werkdag, dus moest het loggen ’s avonds gebeuren. Delien was pas laat terug van haar werk, dus aten we ook pas laat. Daarna begon het te regenen en onweren. Zou dag 5 dan niet gelogd kunnen gaan worden? Gelukkig toonde buienradar dat het vrij snel weer droog zou worden.

En zo konden wij om 21:30 uur onze naam bijschrijven in het logboek van “Stenen Tuin“.

Geocache: Stenen Tuin

Omdat de temperatuur nog wel aangenaam was, hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt en meteen een wandeling gemaakt door een deel van Nieuwland. Die grote toren zagen we altijd al vanaf de snelweg, maar de rest van de wijk hadden we nog niet gezien. Dat is in ieder geval een wijk waarvan we geen spijt hebben dat we er niet zijn komen wonen. Wat een blokkendozen en totaal ongezellige wijk…

Hoe dan ook, dag 5 is ook weer afgestreept op de kalender:

31 Days of Geocaching: Dag 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *