31 Days of Geocaching – Dag 4

Het is zondag en het is mooi weer. Een goede gelegenheid dus om op de fiets te stappen om de omgeving van Amersfoort te verkennen. En aangezien mijn zus Monique in Nijkerk woont, wat slechts een klein eindje van Vathorst ligt besloten we om met een omweg daar naar toe te fietsen. Konden we nog even samen met Floor met haar Nijntje-huisje spelen 😛

FloorSpelen met Floor

Daarna zijn we weer verder gefietst om dag 4 van de 31 Days of Geocaching succesvol af te sluiten. Onderweg kwamen we namelijk langs een splinternieuwe geocache (die mijn zus later op de avond ook nog even heeft gedaan) “Het Hek“. Terwijl wij aan het zoeken waren deed zich een situatie voor die elke geocacher bekend voor zal komen. Er kwam een vader met dochter aan fietsen, dus moesten we even stoppen met zoeken (je moet immers altijd proberen om ongezien te loggen). Die vader fietste ons eerst voorbij om vervolgens om te keren terwijl hij tegen zijn dochter zei: “Zij zijn ook aan het zoeken.” Uiteindelijk vond hij de geocache als eerste, maar ook wij konden onze naam in het logboekje noteren:

Geocache: Het Hek

En zo is dus weer een dag afgevinkt op de Geocachingkalender:

31 Days of Geocaching: Dag 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *