31 Days of Geocaching – Dag 3

Al maanden geleden hadden we afgesproken om vandaag met Bart en Marjolein spelletjes te gaan spelen. Maar ja er moest vandaag natuurlijk ook nog worden gegeocached voor 31 Days of Geocaching. Dus nadat we een potje “Het verboden eiland” en een potje “Shadows over Camelot” hadden gespeeld zijn we even naar de IKEA gelopen om daar voor de deur op “Skattjakt” te gaan.

Geocache: Skattjakt

Hij was snel gevonden, waarna we nog even de IKEA in zijn gegaan, om daarna thuis na het eten van een pizza nog een potje “Shadows over Camelot” en twee potjes “Pandemie“. Een erg gezellig dagje dus en toch ook nog even dag 3 kunnen afstrepen op de kalender:

31 Days of Geocaching: Dag 3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *