31 Days of Geocaching – Dag 2

Na gisteren te zijn begonnen met de 31 days of geocaching, moest er vandaag uiteraard ook weer worden gelogd. Gelukkig was het vandaag mijn vrije vrijdag (eens in de twee weken ben ik vrij op vrijdag), maar helaas was het wel snikheet (zo’n 34 graden). Dus zijn we in de auto gestapt om in de bossen bij Leusden-Zuid een wandeling te maken en meteen een multicache mee te pakken: “The Gamebox“. Ook in de bossen was het helaas behoorlijk benauwd, maar toch hebben we de geocache weten te vinden:

Geocache "The Gamebox"

Vervolgens zag ik op mijn GPS dat als we een kleine omweg terug naar de auto zouden maken, we nog een geocache konden meepikken: Leusden van af de straat gezien: Den Treek. Dat hebben we dus maar even gedaan en deze was echt heel snel gevonden:

Geocache Leusden van de straat af gezien: Den Treek

En daarmee is ook dag 2 van de 31 afgevinkt:

31 Days of Geocaching: Dag 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *