Safaripark Beekse Bergen

Al bijna een jaar geleden hadden we met Yde en Esther afgesproken dat we een keer samen naar safaripark Beekse Bergen zouden gaan. Nou nodigden Yde en Esther ons eerder deze week uit om op zondag bij hun in Zaandam te komen eten. Dat vonden we uiteraard een heel gezellig idee, maar aangezien de weersvoorspelling ook goed was deden wij meteen een tegenvoorstel om er een dagje uit van te maken.

Voor wie nog nooit in het safaripark is geweest: je kunt het safaripark op verschillende manieren beleven, te voet, met een boot, met een bus of… met je eigen auto. Wellicht ken je die reclame nog wel van Centraal Beheer:

http://www.youtube.com/watch?v=VREQLFFw_Po

Dat hebben wij dus ook gedaan. Helaas mag je niet meer tussen de leeuwen rijden, door wat domme bezoekers in het verleden 🙁 Maar desondanks is het nog erg leuk! Met als hoogtepunt de giraffes die je auto gaan likken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *